Fashion

Un Halloween memorabil

Chip de iubire vă salută! Am observat că toamna este mai mult un sezon al sufletului decât al naturii. Acest anotimp magic pune în balans vremea rece cu cea caldă. Aflându-ne în octombrie, o lună de mijloc între iarnă și toamnă, o lună cu peripeții aș putea spune. Așa cum când auzim de luna decembrie ne gândim la Crăciun, când auzim de octombrie ne gândim la Halloween. În fiecare an, octombrie aduce o sărbătoare iubită de cei mici, Halloween-ul. Este acea zi din an unde creativitatea își ia avânt și realizează cele mai fascinante personaje. În curând, fantome, personaje din filme de groază, mumii și alte creaturi mistice vor merge pe străzile orașului în căutarea bomboanelor care să le aducă alinare.

Dedicație înainte de toate

Anul acesta mi-am propus să organizez singură petrecerea pentru a fi sigură că totul iese conform așteptărilor mele. Îmi place tot procesul pe care îl presupune organizarea, și, în mod special decorarea locuinței și a mâncării specifice. În tot ceea ce fac pun suflet și mă implic total. Un lucru început trebuie dus până la capăt. Un lucru pe care vi-l recomand este să vă apucați din timp dacă vreți ca decorațiunile să fie făcute de voi.

Sursă: Canva.com

O petrecere bună se organizează cu multă voie bună și implicare. În pregătirea evenimentului am decis să cumpăr câteva decorațiuni cu care să ornez casa și să mă preocup mai mult de gătit mâncare specifică. Cu o săptămână înainte de petrecere am cumpărat șase dovleci pe care i-am sculptat și vopsit împreună cu prietenul meu. Unul mai urât ca altul au ieșit :). O activitate clasică care ne-a antrenat abilitățile pentru concursul din ziua evenimentului.

Sursă: Frankemagazinonline.ro

Activitățile în echipă ne fac mai puternici și mai buni. Îmi place să mă distrez și să experimentez noi provocări pentru a fi mai bună pe zi ce trece. Pregătirea mâncării cu specific de Halloween mă găsește lângă plita Franke pregătind ciocolata pentru pălăriile de vrăjitoare pe care le fac. Un adevărat deliciu pentru papilele gustative. Îmi place atât de mult să modelez fiecare pălărie, una iese mai pe o parte, una dreaptă, dar cred că ăsta este farmecul lucrului făcut cu mâna ta. Și când mă bucuram de liniște și că pot lucra liniștită, prietenii mei vin în „ajutorul” meu, să nu mă lase doar pe mine să fac munca grea. Pentru mine, a găti este pură plăcere, în special dulciuri.

Prăjiturile – un adevărat deliciu

Cât ei se jucau cu decorarea prăjiturilor, unde au făcut mai multă mizerie eu făceam compoziția pentru Halloween brownies, mini fantomițe jucăușe. Cuptor Franke mă aștepta pregătit și încins pentru coacerea negresei, o prăjitura pe care o iubesc de mic copil. Cât timp negresa era în cuptor, în bucătaria mea accesorizată cu sisteme complete pentru bucătărie de pe https://www.frankemagazinonline.ro/ , se dădea o adevărată luptă cu bezele și frișcă. Amuzată am luat și eu parte la bătălie până când negresa a fost gata iar ca pedeapsa ei au făcut curățenie și eu m-am distrat cu bezelele fantomă.

A sosit ziua de 31 octombrie, am decorat casa cu fantome, mături și pălării de vrăjitoare, ochi de monstru și alte obiecte înfricoșătoare. Pânza de păianjen și mumiile erau și ele prezente. Pe masa din bucătarie stăteau frumos aranjate fursecurile degete de vrăjitoară, cupcakes din dovleac, brioșe cât și alte bomboane cumpărate de la magazin. După ce am degustat toate prăjiturelele a sosit vremea concursului de costume. Eu m-am costumat în vrăjitoare și ceilalți în fantome, mumii, IT, clown, Frankenstein și schelet. Câștigătorul a fost Frankenstein pentru originalitate și costum bine făcut.

Petrecerea a continuat până dimineață, cu muzică din filme horror, băuturi amețitoare, jocuri și activități de sculptat și mult dans.

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021*

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] Un Halloween memorabil […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.