SuperBlog 2021

Un altfel de cadou

Chip de iubire vă salută! Anotimpul care ne încântă și totodată ne sperie a venit. Sezonul virozelor și imunității scăzute își face prezența în casele noastre și așteaptă cuminte, într-un colț, momentul oportun să ne cunoască. De când mă știu, toamna este momentul ideal în care răcesc și nu a existat an în care lucrurile să stea diferit. Anul acesta mi-am propus să rescriu acest capitol din viața mea și să fac ceva pentru a-mi întări sistemul imunitar.

În primă fază, am început să mă documentez despre ce e bine să faci atunci când sezonul rece se face remarcat. Ceaiul, vitaminele și suplimentele alimentare nu ar trebuie să lipsească toamna din locul nostru cu medicamente. Anul acesta simțeam nevoia de ceva diferit și care să fie făcut într-un mod plăcut. În acest mod am dat peste site-ul celor de la Terra Salin. Aceștia dispun de o salină artificială într-o zonă urbană și anume București. Navigând și citind informații prețioase mi-am dat seama că ar fi cea mai bună soluție pentru relaxare și primirea unui tratament.

Sursă: Terra-Salin.ro, edit: Canva.com

Sare cu praf de magie

Încă de mic copil salina a reprezentat un loc pe care îmi doream să îl vizitez. Crescând, am reușit să vizitez Salina Turda de mai multe ori. Acolo te simți cuprins de magia pe care o conferă sarea și nu îți mai dorești să pleci. Ce-i drept, trebuia să te îmbraci cu haine foarte groase pentru a nu tremura tot drumul, fiind foarte frig. Acum când totul evoluează într-un mod accelerat, salina poate fi la câțiva pași distanță, chiar în centrul orașului.

Este uimitor cât de multe beneficii poate să aibă o haloterapie, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Acest tip de terapie se realizează cu ajutorul halogeneratorului care dispersează microparticule uscate de aerosoli. Tot ce aveți de făcut când mergeți la salina artificială din București este să vă relaxați pentru ca microparticulele să pătrundă în plămâni, bronhii, bronșiole și alveole.

Sursă: Terra-Salin.ro, edit: Canva.com

În camerele de relaxare de la Terra Salin se respiră un aer puternic salinizat, 45 de minute de terapie echivalează cu 4 ore petrecute în salina naturală. Astfel, după cum se poate observa, este o plăcere să te relaxezi în timp ce își faci corpul sănătos. În plus, dacă ai copii, aceștia au amenajat un loc special de joacă iar tu te vei putea bucura de oaza de liniște. Și nu trebuie să își faci griji dacă un copil tușește sau strănută deoarece agentul patogen se distruge în momentul în care face contact cu sarea magică.

Relaxare și mai mult de atât

În ultima perioadă eram în căutarea unui cadou pe care să îl ofer părinților mei. Un cadou doar pentru ei în care să uite de grijile de acasă și să se relaxeze. Cardul cadou de la Terra Salin mi-a venit în ajutor. Ce poate fi mai frumos decât să îmbini utilul cu plăcutul. Pe cardul cadou poți să scrii de la cine este și de asemenea poți scrie un mesaj personalizat care să le aducă un zâmbet pe față.

Bucuria de a-i vedea pe cei pe care îi iubești sclipindu-le ochii este incomparabilă. Părinții au fost foarte încântați de cadoul primit și mi-au mărturisit că de mult nu s-au relaxat atât de bine. În cele 45 de minute au avut timp să citească, să povestească și să facă cunoștință cu personalul amabil care le-a răspuns la toate întrebările.

Sursă: instagram.com/terrasalinoficial/

Trebuie ținut cont de faptul că haloterapia nu reprezintă un tratament minune care vindecă în totalitate problema avută și rapid. Această terapie ameliorează problemele avute și ajută organismul să lupte contra agenților patogeni. De asemenea, impuritățile pe care le avem în căile respiratorii sunt eliminate atât în timp ședinței, cât și după ea.

Pentru un efect de dură este recomandat să se realizeze minim 7 ședințe, întrucât o ședință de haloterapie își păstrează efectul până la 24 ore. Pentru copii sunt recomandate 7- 10 ședințe zilnice de câte 30 – 45 minute.

Un altfel de cadou, venind fără un motiv anume poate face pe cineva fericit. Nici nu știți de câte ori spunem că vrem să avem timp pentru noi, pentru a ne relaxa, pentru a face ceva care să ne motiveze să fim mai buni. Făcând un gest oricât de mic și nesemnificativ vom putea face o schimbare. Schimbarea vine din noi pentru cei pe care îi iubim. Dacă nu contribuim noi la fericirea celorlalți, la fericirea noastră cine va contribui?

Ce părere aveți despre salina artificială?

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021*

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.