Timp liber

TikTok și influența sa

Chip de iubire vă salută! Cum este această perioadă pentru voi? Pentru mine, această perioadă este mult mai liberă și am destul de mult timp de pierdut pe Social Media. TikTok-ul este platforma pe care navighez zilnic și care mă uimește de fiecare dată.

TikTok a devenit rapid una dintre cele mai utilizate platforme la ora actuală. Aici ai ocazia să te promovezi, să te faci remarcat și să ieși din zona de confort. Tot ce ai de făcut este să te filmezi, să împărtășești un lucru care să captiveze atenția și să te pregătești pentru comentariile pozitive și negative.

Dezavantajele TikTok-ului

Scopul platformei este de a te face să te relaxezi și de ce nu, să înveți lucruri noi. Cu toate acestea, TikTok-ul poate deveni o pierdere de timp. Nu tot timpul îți apar videoclipuri captivante și educative, de multe ori apar filmulețe care te fac să le urmărești fără a avea ceva de căștigat. Deseori mă aflu în situația de a sta în pat, înainte de somn și să zic că mai stau 5 minute pe TikTok, iar acele câteva minute se transformă în jumătate de oră sau chiar mai mult. Îți dorești să vezi ce urmează după videoclipul pe care îl vizionezi și nu te mai poți opri din asta.

TikTok poate fi dăunător dacă nu știi când să spui stop. O bună perioadă de timp am avut platforma dezinstalată, dar a început să îmi lipsească așa că am instalat-o din nou. Trebuie să avem grijă cum ne petrecem timpul și în ce îl investim. Pentru a citit 10 minute o carte nu avem timp, dar să stăm 30 minute pe TikTok avem timp.

Tu în ce îți investești timpul?

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.