Lifestyle, SuperBlog 2021, Timp liber

Sunetul naturii și magia naturalului

Chip de iubire vă salută! Viața este o chestiune de alegeri și fiecare alagere pe care o faci, te reprezintă pe tine. Făcând ceea ce iubești, inspiri și trezești la realitate inimile celorlalți. În clipa de față, cel mai bun sunet pentru noi este chemarea naturii. Aceata vrea să ne arate că naturalul a fost și va fi mereu pe primul loc în viața noastră. Indiferent ce problemă am avea rezolvarea o găsim prin intermediul ei.

Inspirată de natural

Îmi place să cred că mă las inspirată de natură și că folosesc totul în avantajul meu. Nu de multe ori ai ocazia să asculți sunetul naturii și să te lași captivată de el. Mereu intervin problemele cotidiene care ne acaparează mintea și sufletul și uităm de ceea ce este important, simplitatea. Natura este atât de simplă și vrea să ne pună la dispoziție tot ce are. Aceasta ne învață cea mai importantă lecție: contribui cu tot ce ai și ți se va întoarce înzecit. Vreau sp vă îndemn să faceți alegeri naturale în viața voastră, să vă lăsați inspirat de natură și de puterea sa. În loc să cumpărați un suc de portocale plin cu chimicale de la magazin mai bine achiziționați trei portocale și vă faceți propriul suc îmbogățit cu vitamine.

Mereu avem de ales între sănătos și nesănătos. Tu ce alegi? Eu de la un timp am început să fac alegeri sănătoase pentru corpul meu. El reprezintă casa în care trăiesc și de care trebuie să mă îngrijesc pentru o mai bună funcționare. Când vine vorba de alegerile naturale sunt prima la coadă. Încă de mică am fost învățată că ce ai crescut cu mâna ta e sănătate curată. Optează pentru un stil de viață mai sănătos și vei vedea schimbări radicale. Uită-te în jurul tău și observă unde sufletul tău se simte pe deplin împlinit; acolo îți e inspirația. Nu căuta lucruri mărețe și pline de strălucire, valoarea stă în inspirația pe care ți-o emană.

Sănătate la orice pas

Un alt lucru benefic pe care l-am făcut pentru sănătatea corpului meu este să recurg la medicamente naturale pentru orice probleme aș avea. Dacă înainte luam medicamente fără să citesc prospectul, acum lucrurile stau altfel, mereu mă opresc la o farmacie naturistă care să îmi înlocuiască produsele achiziționate frecvent. Acum câțiva ani, când răceam mergeam la farmacie și cumpăram o plasă cu pastile puternice care să mă vindece în cel mai rapid mod. Asta până când mi-am dat seama că efectul lor nu este atât de rapid pe cât mă așteptam.

Sursă: arhiva personală

Într-un an, când tusea nu se mai opreau și părea că și-a făcut cuib în corpul meu am recurs la siropurile din plante Plantusin, remedii clasice în caz de nevoie. Într-un timp relativ scurt tusea a început să se domolească că într-un final să scap de ea. Încercați să alegeți mai întâi medicamente naturale, iar în cazul în care nu funcționează să optați pentru medicamente mai puternice.

Sursă: arhiva personală

Știți cum se spune „Pentru un stil de viață mai sănătos alegeți produse naturale”. Este important să puneți pe primul loc sănătatea voastră și a celor din jur. Inspirați adânc, uitați-vă în jurul vostru și observați atent câte lucruri minunate există în natură care așteaptă să fie privite și să vă ofere o doză de liniște. Căutați liniștea, pacea și inspirația în natură. Natura este o binecuvântare în viața noastră și trebuie să profităm de ea cât încă mai este a noastră. Iubiți tot ce este în jurul vostru, zâmbiți când vedeți ceva frumos, realizați amintiri și imortalizați momente. Este timpul să fim naturale și simple.

Ce înseamnă natura pentru tine?

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] Sunetul naturii și magia naturalului […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.