SuperBlog 2021

#SmartShopping

Chip de iubire vă salută! A venit momentul să vorbesc despre activitatea mea preferată: shoppingul. Pentru mine, a face cumpărături reprezintă o adevărată placere. Știți momentul ală în care intrați într-un magazin și toate articolele vă sunt pe plac și petreceți ore în șir să le probați și la final plecați fară niciun produs achiziționat. Shoppingul online a venit ca o gură de aer proaspăt și este un mod mai plăcut de a face cumpărături. Făcând cumpărături online am devenit mult mai atentă la modul în care se prezintă un site și ce avantaje îmi oferă.

CashClub ne oefră posibilitatea de economise într-un mod modern și ingenios. O singură aplicație care ne oferă posibilitatea obținerii de cash back, coduri și vouchere de reducere, comporator de prețuri și obținerea de venituri active. Programul de referral te recompensează cu 30 lei pentru fiecare prieten care acceptă invitația de a se alătura clubului și care plasează o comandă validă.

Motive pentru care să vă alăturați clubului

1. Reduceri și cupoane

Reducerile sunt la ele acasă în perioada aceasta. Prin CashClub avea acces la o serie de cupoane de reducere având o secțiune special creată pentru a ne scuti de o cheltuială. În această platformă sunt prezente peste 800 de magazine care oferă constant reduceri și pot fi aplicate înainte de a finaliza comanda. Reducerile pot fi chiar și de 80% – 90%, așa că grăbește-te să îi faci cont pentru a nu le pierde. Ce poate fi mai frumos decât să cumperi cartea preferată la jumătate din preț?

2. Cashback

Metoda care a devenit din ce în ce mai cunoscută în ultima perioadă este cashback-ul. A venit acel moment în care faci cumpărături și primești banii înapoi. Primul pas este să accesăm aplicația, să selectăm magazinul favorit și să achiziționăm produsul. În cel mult 45 de zile, primim înapoi între 1% și 30% din prețul cumpărăturii noastre. Trebuie să știți că este necesar să acumulați 50 lei în cont pentru a-i transfera în contul bancar.

3. Comparator de prețuri

Așa cum regăsim pe majoritatea site-urilor comparatoare de prețuri, nici aici nu sunt neglijate. Acest comporator este unul inteligent care identifică produsul în toate cele 800 de magazine partenere și îți arată unde produsul are cel mai bun preț. Așa nu mai este nevoie să cauți tu în fiecare magazin în parte.

4. Link-ul de afiliere

Este de ajuns să trimiți link-ul de afiliere prietenilor tăi și așa câștigi și tu un procent din achiziția făcută.

CashClub e gratuit

În momentul de față, înscrierea în CashClub este gratuită. Eu zic să te grăbești cât încă mai poți. Ai numai de câștigat. Magazinul preferat la un click distanță, reduceri și cupoane la discreție. Cumpărăturile online au prins din ce în ce mai mult teren, captivând mii de adepți ai shopping-ului. În special că se apropie sărbătorile de iarnă și știm cu toții ce înseamnă asta. Cadouri, multe cadouri pentru cei mici și cei mari. Este timpul să profiți și să beneficiezi de toate avantajele. Orice sumă, oricât de mică, venită înapoi reprezintă un câștig. Nu rata asta.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „FLANCO AliExpress DECATHLON FASHION DAYS $ % CASHCLUB Primești bani înapoi la fiecare comandă în site-urile partenere. Află mai multe”

Ce înseamnă #smartshopping?

#Smartshopping se adresează tuturor persoanelor care fac cumpărături. A face cumpărături smart a devenit o necesitate ținând cont că sunt acaparați de tot felul de reduceri și promoții din diferite magazine. Shopping-ul smart se referă la beneficiile și avantajele pe termen lung. Cash Club vine în ajutorul nostru spre a conștientiza că orice lucru cumpărat trebuie să aducă un avantaj

Economisește bani pentru lucruri care chiar îți sunt necesare. Cashclub aduce relaxarea la tine acasă. Te relaxezi în timp ce economisești. Este soluția ideală dacă ești înfocat după shopping.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Când primești banii în contul tău? 1. Plasezi și platești comanda la unul dintre cei 800 de parteneri Comisionul tău este înregistrat 2. Trece perioada de retur (care e, de obicei, de 30 de zile) Comisionul tău este aprobat 3. Magazinul virează comisionul tău către CashClub în aproximativ 15 zile și tu îl vei vedea ca fiind disponibil pentru retragere Comisionul tău este plătibil În aproximativ 45 de zile poți solicita plata în contul bancar a comisionului acumulat în contul CashClub”

Cum m-a ajutat pe mine?

Dacă înainte cumpăram tot ce vedeam și nu analizam prețul. Acum sunt foarte atentă la achizițiile pe care le fac și îmi doresc să economisesc tot mai mult. Îmi place că regăsesc magazinele mele favorite și în cazul în care un magazin nu este le pot da mail iar ei vor încerca să îl aducă. Această aplicație m-a învățat cât de important este să cântărim totul și să nu ne aruncăm înainte la tot felul de produse.

Tu ce mai aștepți pentru a intra în clubul iubitorilor de shopping responsabil?

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] #SmartshoppingCashclub […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.