SuperBlog2022

Restartează creativitatea

Chip de iubire vă salută! 1 Martie anunță venirea primăverii și a vremii înfloritoare. Pentru SuperBlog, 1 Martie anunță începerea articolelor creative și bine documentate.

Ediția trecută a concursului m-a făcut să înțeleg mai bine ce înseamnă să scrii și cât de important este să respecți anumite cerințe. La fiecare probă am stat cu sufletul la gură pentru a vedea dacă articolul meu a fost apreciat. Neavând experiență în blogging am reușit să obțin locul 3 la una dintre probe, ceea ce mi-a dat și mai mult curaj.

Îmi doresc ca din noua ediție să îmi perfecționez abilitățile, să trec cu bine peste fiecare probă și să profit de toată creativitatea pe care o dețin.

Sursă: Canva.com

SuperBlog Spring 2022

Mereu spun că sunt o persoană creativă, căreia îi place să se joace cu formele, cuvintele și culorile. Primăvara este anotimpul ideilor creative, al vieții prospere și al culorilor. Vreau să îmi restartez creativitatea și să mă descopăr mai bine.

Drumul meu în blogging nu a parcurs destui km dar sunt gata să îmi fac bagajele și să o iau la pas, ușor, pentru a ajunge tot mai departe.

Să învățăm să profităm de ceea ce ne înconjoară, de fiecare oportunitate care ne face mai buni.

Pentu a ne simți puternici și încrezători în noi avem nevoie de pantofi ieftini care să ne conducă spre drumul spre succes. Alege să fii unic într-un mod creativ!

SuperBlog restartează creativitatea!

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.