SuperBlog 2021

O locuință pe placul tău

Chip de iubire vă salută! De cele mai multe ori ne dorim să ne amenajăm locuința după bunul plac, dar un lucru rămâne incert, dacă cele alese se potrivesc casei noastre. Este dificil să mergi într-un magazin de profil și să îți achiziționezi un colțar ca mai apoi să îți dai seama că nu se potrivește cu celelalte decorațiuni. Deseori, în magazine fizice, ne pierdem prin diversitatea sortimentală și ajungem să nu mai ținem minte ce ne-a plăcut cu adevărat. Căutarea obiectelor perfecte poate fi un proces lung și obositor.

Pentru a beneficia de un trai mai plăcut în propria casă, și pentru ca totul să se potrivească, motorul de căutare pentru mobilă și decorațiuni, Biano, este asemenea unui mall în care găsim tot ce dorim. Putem salva obiectul care ne-a atras atenția și ne putem folosi de Studioul Biano pentru a observa cum va arăta acesta în colțul nostru de Rai.

Sursă: www.facebook.com/bianoromania

Culorile vorbesc

Pentru că mereu îmi place ca orice lucru să se asorteze, țin cont de combinațiile cromatice pentru a crea un aspect armonios și plăcut ochiului. În ultima perioadă am devenit fascinată de culoarea verde și toate variațiile ei. Probabil este și anotimpul în care observăm natura mult mai de aproape și descoperim adevărata frumusețe în lucrurile mici. Verdele mă duce mai aproape de natură și mă face să mă simt liberă, curajoasă, puternică. O asemenea culoare mă relaxează și îmi oferă confortul pe care mi-l doresc.

Instrumentul Biano Studio a fost cel care mi-a pus imaginația la muncă. M-am gândit cum arăta living-ul în care îmi voi petrece mare parte din timp. Pot să spun că a fost destul de greu să aleg din multitudinea de obiecte și decorațiuni. Parcă toate se potriveau și mă făceau să apăs pe ele pentru a vedea cum ar arăta în camera mea. După lungi căutări, am ajuns la un colțar mare, de un verde smarald de la care nu își poți lua ochii. M-am simțit atât de bine căutând în liniște fără ca cineva să stea în spatele meu și să îmi pună întrebări.

După alegerea colțarului m-am gândit că am nevoie de o măsuța de cafea care să se potrivească. Și nu, nu am optat pentru o masă verde :). Am ales o măsuță din marmură, elegantă, neagră care să nu eclipseze colțarul. Piesele de rezistență sunt date de lampadarele cu un design plăcut și simplu. Bineînțeles că nu m-am putut abține și am ales și două fotolii puf.

Din casele noastre nu ar trebuie să lipsească plantele care redau culoare și vitalitate casei noastre. O floare ne colorează viața și este minunat să le vedem crescând și înflorind.

M-am gândit ca pentru a da o pată de culoare încăperii să pun un tapet cu o frumoasă pădure pe peretele pe care se va afla colțarul. Din orice living nu ar trebui să lipsească biblioteca. Consider că orice casă are nevoie de cărți. Cărțile sunt cele care ne împărtășesc poveștile lor și trebuie să le prețuim.

Mai mult decât mobilă

Ar putea fi o imagine cu mobilă şi interior
Sursă: www.facebook.com/bianoromania

Bineînțeles că din living nu poate lipsi un televizor. Acest set de mobilier de living mi-a plăcut că este simplu, elegant și nu încarcă camera. Mobilierul pe care îl alegem are legătură cu personalitatea noastră. De cele mai multe ori, alegem obiecte cu care rezonăm. Living-ul va fi unul simplu, nu foarte aglomerat și care denotă eleganță și simplitate.

O casă modestă va fi mereu apreciată și admirată. Mi-a fost ușor să îmi creez camera prin intermediul instrumentului Biano Studio. Un avantaj este că odată ce ți-a plăcut produsul îl poți comanda fără a-l mai căuta din nou pe site. Un dezavantaj consider că este faptul că mobilierul nu îl pot pune în ce poziție doresc. De exemplu dacă doresc ca televizorul să fie în fața canapelei nu pot face acest lucru deoarece s-ar suprapune imaginile și nu ar arăta frumos. Fiecare perete sau colț de camera ar trebui făcut separat.

Tu cum ți-ai mobila camera mult visată?

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021*

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] O locuință pe placul tău […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.