Marketing

Marketingul și magia exprimării

Chip de iubire vă salută! Marketingul reprezintă o artă, o pată de culoare, o creație, o inovare și, mai presus de toate, libertate. Marketingul are minunatul dar de a fi prezent în viața noastră încă din primele clipe. Indiferent dacă ne dăm seama sau nu, acesta ne influențează și ne îndrumă încontro își dorește. Zi de zi suntem puși față în față cu alegerile pe care le facem, direct sau indirect, astfel marketingul prinde viață prin ochii noștri.

Marketingul înseamnă culoare!

Pentru mine, evadarea din viața cotidiană este dată de pată de culoare pe care mi-o oferă marketingul. Când lucrez la ceva care îmi este drag, totul în jurul meu capătă o altă semnificație. Ador să observ cum evoluează lucrurile și cum ajungi de la ceva mărunt la ceva semnificativ. Este important să te implici în ceea ce faci, să crezi în produsul/serviciul pe care îl promovezi și să vorbești lumii despre el.

Nu știu dacă ați observat dar marketingul are o magie aparte. Prin intermediul lui se trezesc cele mai intense stări, el este cel care apasă click și îți activează imaginația. Îmi place mult să scriu, să povestesc și să transpun tot ce gândesc, prin diverse moduri și diverse exprimări. Pasiunea pentru scris o am de mică, de când scriam compuneri cu cele mai frumoase expresii care parcă prindeau viață atunci când le citeai. Atunci când scriu despre ceva, iubesc să mă implic trup și suflet și fiecare lucru despre care vorbesc să fie îmbrăcat într-o poveste. Dacă te folosești de magia exprimării poți crea lucruri uimitoare. Mai jos îți las o imagine cu povestea conturată în jurul cănuței Chip.

Îmi e atât de drag mesajul și am lucrat cu atâta drag în cadrul acestui proiect. Pe scurt, a trebuit să îmi găsesc un produs/serviciu pe care să îl lansez și să îi pun bazele unui plan de comunicare. În următoarele articole voi detalia despre ce înseamnă un plan de comunicare și cum se construiește el. Postarea este făcută prin intermediul unui fake generator pentru a părea reală și este o bună modalitate dacă vrei să observi cum va arăta postarea ta.

Cum vi se pare mesajul? Este magic?

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.