Fashion

Manzara – rochii de vis

Chip de Iubire vă salută! Vreau să încep acest articol prin a vă împărtăși una dintre cele mai mari pasiuni, după scris. Mă declar profund îndrăgostită de rochii, indiferent de culoarea sau lungimea mea. Rochia reprezintă articolul vestimentar care te scoate în evidență și are darul de a te face să te simți unică. Eleganță, rafinament, inocență, culoare sunt doar câteva dintre valorile pe care rochia potrivită ți-o poate da.

Cât de des purtăm rochii? Cred că majoritatea dintre noi, rareori sau doar la evenimente speciale. Ritmul vieții cotidiene care este atât de activ și într-o continuă mișcare ne determină să alegem pantalonii în detrimetul rochiei. Când eram în liceu purtam rochie doar când era sărbătoare pentru a simți că este o zi unică, în care trebuie să am grijă de mine și să mă bucur de acele momente. Crescând am învățat că fiecare zi ar trebui privită ca o sărbătoare și acum când simt că acum e clipa să scot acea rochie specială și sclipitoare, acum o fac.

De unde ne cumpărăm rochii?

Alegerea unei rochii este o decizie grea dar și satisfăcătoare când vezi rezultatul final. Ele accentuează feminitatea și îți poate conferi încrederea de care ai nevoie. Rochia perfectă are darul de a pune valoare nu doar în calitățile fizice ale femeii, ci și în cele interioare, personalitatea, stilul de viață și valorile pe care le urmezi. Fiecare rochie probată, cumpărată, văzută, spune o poveste magică și specială care devine sursa noastră de inspirație și care ne încarcă cu energie pozitivă. Cel mai important este să ne cunoaștem defectele și să știm ce ne avantajează.

Manzara ne pune la dispoziție o varietate de rochii deosebite de la culori stridente la culori pale, de la rochii bogate și încărcate la cele simple, de la rochii de ocazie la cele de purtat în viața de zi cu zi. Indiferent de tipul de rochie, de culoare, de model ai ajuns în locul potrivit de unde nu vei pleca cu coșul de cumpărături gol.

Rochiile de seară – o alegere ușoară?

Toate ne dorim să radiem în seara cea specială pe care o așteptăm de atâta timp. Ne dorim să fim apreciate, libere și sofisticate. În alegerea unei rochii de seară stau mai multe variabile. Rochia pe care o alegem trebuie să fie potrivită pentru evenimentul la care participăm și să corespundă cu tematica acestuia. De asemenea, contează și rolul nostru în cadrul evenimentului. O rochie de nașă, cununie, domnișoară de onoare sau majorat ar trebui să te ducă în centrul atenției și să te facă să strălucești toată seara.

Ține cont de lungimea pe care o va avea rochia de seară perfectă. Rochiile scurte sunt perfecte pentru siluetele de invidiat și dacă sunteți mici de înălțime, iar rochiile lungi conferă senzualitate și rafinament oricui.

Documentează-te bine înainte să îți alegi rochia care te va însoți. Selectează rochia care îți place și fii unică la evenimentul tău.

Tu ce rochie ți-ai ales?

„Eleganţa este atunci când interiorul este la fel de frumos ca exteriorul” — Coco Chanel

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.