Despre mine

Magia SuperBlog

Chip de iubire vă salută! Astăzi vreau să vă împărtășesc un lucru mărunt făcut pentru mine. Magia Superblog m-a captivat și pe mine și m-a făcut să pic în mrejele ei. Sunt atât de încântată că am făcut pasul astă și că m-am lăsat cuprinsă de îmbrățișarea scrisul creativ și frumos. Deși vin cu un blog micuț particip cu visuri multe. Vreau să îmi perfecționez stilul de a scrie, să învăț de la cei mai buni și să am curajul de a vorbi prin magia cuvintelor.

În momentul de față sunt atât de încântată și emoționată. Este prima competiție la care particip în calitate de blogger. Am auzit foarte multe despre SuperBlog și cum ne dă cele mai inedite provocări. Era povestită atât de frumos încât nu am putut spune nu oportunității. Vreau să dau tot ce am mai bun, să duc competiția până la capăt și să fiu mândră de reușitele mele. Orice pas înainte este o evoluție. Voi fi cea mai bună versiune a mea și voi împărtăși cu voi toate experiențele și stările prin care am trecut.

Nu vin cu o experiență mare în spate, dar vin cu o dorința arzătoare de a fi mai bună de la o probă la alta. Pot spune că SuperBlog reprezintă o ieșire din zona de confort. Eu de acum câțiva ani în urmă ar fi tare mândră de mine și de câte lucruri am făcut.

Dacă doriți să vă simțiți învăluiți în magia SuperBlog vă invit să vă înscrieți și să conturăm împreună o poveste minunată.

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.