Lifestyle, Timp liber

Magia cuvintelor

Chip de iubire vă salută! Cuvintele sunt construite din vibrații și sunete. Magia acestor cuvinte este dată de crearea realității care ne înconjoară. Cuvintele sunt creatorul; creatorul universului nostru, al tărâmului nostru magic, al colțului nostru de Rai. Fără cuvinte, un gând nu poate deveni niciodată o realitate.

Gândurile noastre sunt cele care ne influențează viața și modul cum ne raportăm la ea. Adevărata putere pe care o deținem constă în cuvintele noastre magice și pure. Cuvintele sunt cele care oferă o perspectivă îndrăzneață, reală a gândurilor noastre interioare. Astfel, putem spune că cel mai de preț bun al nostru este dat de magia cuvintelor și puterea pe care o emană.

3 Moduri de a utiliza cuvintele

Alegeți cuvintele cu înțelepciune

Trăim în secolul vitezei, unde totul se întâmplă la o singură clipire și ne simțim constrânși să vorbim despre problemele noastre și ceea ce ne macină. Cuvintele creează viața pe care o trăim așa că de ce să împărtășim tuturor ghinionul nostru în dragoste, când ne simțim fără chef și plictisiți, de ce suntem dezamăgiți și ce alte probleme avem. Cu cât vorbim mai mult despre nenorocirile noastre cu atât viața va continua să fie fără culoare. Primul pas este să începem să ne alegem cuvintele pe care le vorbim sau scriem conștient și cu înțelepciune. Un al doilea pas este eliminarea din vocabularul nostru a cuvintelor negative, neputincioase precum „nu pot”, „nu ar trebui”, „nevoie”, „nu”.

Cuvintele tale sunt vopseaua cu care îți pictezi realitatea!

Sunt ceea ce sunt

Cea mai puternică armă de care ne putem folosi este „Eu sunt”. Aceste două cuvinte care par fără semnificație ascund în spatele lor mari taine. Acestea sunt cele mai prețioase cuvinte și definesc cine suntem pentru noi înșine. Așadar, atunci când spunem „Sunt … gras / leneș / timid” sau „Sunt … frumos / încrezător / reușit / fericit” reprezintă adevărul exact pe care îl creăm pentru noi. Nici măcar nu contează dacă există vreun adevăr în cuvintele pe care le spunem, modul în care terminăm aceste două cuvinte mici este modul în care ne definim realitatea.

Vorbește din inimă

Este important ca atunci când utilizăm magia cuvintelor să o facem din inimă. Să ne gândim cum ne-am simți noi în locul celeilalte persoane. Trebuie să ne alegem cuvintele cu o doză de curaj și iubire. Este necesar să vorbim întotdeauna dintr-un loc al iubirii și fericirii. Cuvintele noastre sunt egale cu lumea noastră, așa că să le folosim cu înțelepciune.

Tu te ajuți de magia cuvintele?

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.