Despre mine

L-ați văzut pe Chip?

Chip de iubire vă salută! Lumea în care trăim e plină de magie, de lucruri minunate și de iubire măreață. Chip de iubire este aici pentru a vă oferi o doză de încredere, optimism, curaj și iubire. Și acum am o întrebare pentru voi, l-ați văzut pe Chip? Și dacă răspunsul e negativ sau afirmativ, te invit să parcurgi următoarele pasaje pentru a fi fermecat de un obiect cu suflet.

Ai venit la fix! Chiar acum voiam să încep să ți-l prezint pe Chip așa cum l-am cunoscut eu. Chip este acel obiect însuflețit care îți luminează mintea și te face să crezi în tine. Are darul de a te împinge de la spate, iar magia lui este unică. Și știi ce e cel mai frumos la el? Că este prezent în viața ta sub tot felul de înfățișări, de la ciocolata care te îndulcește la cea mai dragă persoană din viața ta care te face fericit. Pe Chip de iubire îl putem asocia cu o multitudine de înfățisări, dar cea care îi place cel mai mult este cea din filmul Frumoasă și Bestia. Dacă ați vizionat filmul știți că acesta dă dovadă de curaj, empatie, putere și că indiferent de mărimea ta poți realiza lucruri mărețe.

Caută-l pe Chip de iubire în orice lucru de înconjoară! Zâmbește, creează, dorește și vei avea tot ce ți-ai dorit. Chip este oriunde îți dorești și oricând ai nevoie. Nu uita să îi dai viață atunci când îl vezi. Cum știi că el este cel de care ei nevoi? Pur și simplu simți. La primul contact îți dai seama că el este ceea ce cauți! Chip este și cel mai bun prieten al tău așa că nu îți fie teamă să i te confesezi. Este un bun ascultător și vei observa că răspunsul va veni de la sine.

Ți-am stârnit interesul? Care este Chipul tău de iubire?

Chip de iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.