Fashion, Marketing, SuperBlog 2021, Timp liber

Inspirație, iubire și simplitate

Chip de iubire vă salută! Viața este o cutie cu bomboane dulci, amare și ispititoare care te fac să le descoperi povestea și să trăiești experiența. Fiecare bomboană te inspiră să faci un lucru pentru tine. Bomboana dulce mult aduce ca iubirea, respectul și armonia; pe când bomboana amară te inspiră să vezi lumea reală. Fă ca fiecare magie să conteze! Astăzi este ziua în care magia iese la înaintare și ne fascinează cu inspirația măiastră! Creez inspirație prin fiecare gând pe care îl am.

Sursă: www.canva.com/

Zilele acestea am simțit că inspirația nu este de partea mea și că a ales să părăsească tărâmul meu magic pe care l-am construit. De bună voie și silită de împrejurări m-am gândit care este sursa mea de inspirație zilnică și cum fac să o fructific. Cred cu tărie că suntem ghidați de emoții, plăceri, stări sufletești și iubire. Mi-am dat seama că în orice lucru realizat iubirea nu lipsește și este în permanență alături de mine. Iubirea mă inspiră zi de zi să fiu mai bună și să mă trezesc în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze. Am ajuns la concluzia că pentru a avea o zi mai bună nu trebuie să păsăsești casa fără inspirație.

Să presupunem că ți-ai propus luna aceasta să îți schimb garderoba cu ceva care să te reprezinte. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te inspiri. De unde mă inspir eu? Sursa mea de inspirație în materie de îmbrăcăminte este https://answear.ro/ unde găsim peste 350 de branduri internaționale menite să ne ajute să strălucim și să facem alegerile corecte. Probabil vă gândiți acum unde este iubire, ei bine… e imposibil să îți alegi hainele doar pentru că ai nevoie de ele. Fiecare piesă vestimentară are o poveste care îți transmite ceva. Acea rochie albă din dantelă îți transmite inocență, acea pereche de pantaloni din piele îți comunică dominanță și acei ciorăpei cu inimioare îți arată iubirea pură.

Sursă: https://answear.ro/blog/

Fii inspirat de iubire!

Mă simt inspirată când pot vedea magia iubirii care mă înconjoară și mă face mai puternică în fiecare zi. Ador să mă trezesc dimineața cu gândul la persoana iubită și să îmi încep ziua cu un mesaj romantic și multă multă dragoste. Nu știu dacă v-am spus până acum, dar ador să scriu mesaje de dragoste cât mai lungi și mai siropoase. Poate în unul dintre articolele viitoare vă voi împărtăși o frântură din gândurile mele. Iubesc tot ce e frumos și mă atrage, iubesc să navighez prin tărâmul ideilor fermecate și să descopăr noi tendințe. Iubesc să mă dezvolt și să contribui la a deveni cea mai bună versiune a mea.

Că veni vorba de tendințe, în categoria https://answear.ro/h/rochii-albe.html întâlnim cele mai spectaculoase rochițe care ne vor face să ne simțe ca niște prințese. De la un timp am observat că rochiile albe îmi scot mai frumos în evidență trăsăturile așa că au devenit un must have în garderoba mea.

Una din valorile pe care ni le oferă iubirea este simplitatea! Dacă acum câțiva anii erau la modă accesoriile din abundență, acum se pune accent pe simplitate și inocență. Simplitatea este ceea ce lumea așteptă. Am descoperit că îmi plac mai mult hainele simple, cu bun gust, fără prea multe desene și care să mă definească așa cum sunt. De aceea, am recurs la purtarea cămășilor la locul de muncă din categoria https://answear.ro/h/camasi-albe.html. Mă simt mai inspirată când sunt simplă și curată.

Sursă: https://www.instagram.com/answear_ro/ și www.canva.com/

Iubirea este cea mai bună parte a zilei. Când iubești inspirația îți bate la ușă. Tot ce ai de făcut este să deschizi ușa și să o primești cu brațele deschise.

Pe voi vă inspiră iubirea?

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021*

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] Inspirație, iubire și simplitate […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.