Fashion

Îmbracă-te cu stil

Chip de Iubire vă salută! Unul dintre lucrurile la care ne uităm atunci când alegem o rochie de seară este dacă ne avantajează silueta. Pe lângă găsirea unei rochii care să-ți avantajeze silueta, este important să alegi una potrivită pentru momentul în care o vei purta.

Evenimentele sociale au loc pe tot parcursul anului. Așadar, rochia perfectă pentru un sezon poate să nu fie cea potrivită pentru altul. Acestea fiind spuse, trebuie să vă spunem că nu există reguli stricte și rapide cu privire la ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să fie purtat în timpul unui anumit sezon. Cu toate acestea, alegerea unei rochii care este potrivită pentru sezon vă va asigura mai mult confort și culori care arată exact la momentul respectiv.

Sursă: Canva.com

Alege ce îți place!

Primăvara este una dintre cele mai bune perioade ale anului, din punct de vedere al vremii. Zilele sunt plăcute după o iarnă rece. Peisajul natural capătă culori strălucitoare și te poți inspira din asta atunci când îți alegi rochia. Acesta este și momentul în care multe evenimente au loc în aer liber, profitând la maximum de vremea plăcută și de peisajul atractiv. Deci, rochia ta pentru astfel de evenimente ar trebui să fie de preferință ușoară și lungă. Pe Ducesa găsești îndrumare spre noi tendințe și modalități de a-ți îmbunătăți stilul vestimentar.

Primăvara, culorile neutre sunt o alegere excelentă. Inspirați-vă din culorile peisajului natural și alegeți nuanțe cu note de albastru și verde în ele. Pastelurile moi, rozul, galbenul și verdele sunt potrivite pentru această vreme. Poți lua în considerare și imprimeurile intense florale și naturale pe fundaluri deschise.

Este important să alegi ce îți place și îți vine bine. Nu te gândi la ce o să spună lumea. Ei mereu găsesc ceva de obiectat indiferent de ce alegi tu. Pune-te în valoare și găsește echilibrul de care ai nevoie.

Sursă: Canva.com

Este loc de mai bine!

De câte ori nu ai auzit că este loc de mai bine în orice situație? Ei bine, și în privința hainelor este mereu loc de mai bine. Fie că îți dorești o altă culoare, o altă croială sau pur și simplu un alt model care crezi că te-ar avantaja. Rochia care ieri îți plăcea să o porți, astăzi are ceva care nu te mai prinde bine.

Pe moment nu ne dăm seama că este ceva de schimbat la noi. Cu trecerea timpului și a diferitelor etape din viața noastră ne dăm seama câte putem schimba. Poate la un moment dat ai purtat o rochie elegantă, lungă, care la acel moment era visul tău, dar uitându-te în urmă îți dai seama că nu te avantaja deloc și că mult mai bine îți stă într-o rochie scurtă. Pe Imperio găsești cele mai inedite modele care te ajută să faci loc de mai bine.

Învață să îți găsești haine care să te avantajeze

Tu ce rochie alegi să porți?

Chip de Iubire – Always the real thing – Always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.