Despre mine

Grija față de noi

Chip de iubire vă salută! A trecut ceva timp de când nu v-am mai povestit și nu v-am mai împărtășit mici secrete și trucuri care să vă aducă un zâmbet pe buze. A trecut ceva timp de când nu am mai făcut lucrul care îmi place atât de mult, să scriu. Tastele laptopului parcă prind magie atunci când scriu, îmi revin atât de multe gânduri și amintiri și îmi aduc aminte că am fost la un pas de a renunța. Am vrut să mă dau bătută și să mă afund în monotonie.

Viața ne duce pe meleaguri necunoscute. Nu putem gestiona tot ce ni se întâmplă, dar suntem răspunzători pentru că nu ripostăm. Timp de câteva săptămâni bune am ales să las lucrurile de la sine și să nu intervin. Am prioritizat activitățile neimportante și nu am luat în calcul modul în care mă afectează. Vizionatul serialelor, a filmelor și ascultatul de podcast-uri au devenit nelipsite. În tot acest timp simțeam un gol pe care nu îl puteam umple. Și când m-am aflat din nou în fața tastelor scriind proiecte pentru facultate am realizat că scrisul era cel care mă scotea din zona de confort.

Timp liber și nu prea

În unele momente ai impresia că timpul stă pe loc și tot ce ai de făcut este să te bucuri de prezent și să uiți de griji. Grija față de noi a devenit importantă de-a lungul timpului și trebuie să învățăm să luptăm pentru ceea ce iubim. Facultatea mi-a dat cele mai mari bătăi de cap. Mă gândeam că odată cu viața de adult voi avea mai mult timp liber. Mai mult timp pentru mine și pentru ceea ce îmi place. Dar am ales să investesc în mine și să urmez și masterul care pentru mine este o mare dezamăgire, voi povesti într-un articol viitor. Prin noiembrie mă gândeam să renunț și anul următor să o iau de la capăt cu o altă specializare. Proiectele se adunau și eram din ce în ce mai convinsă că voi renunța. Se apropia luna ianuarie și finalul semestrului. Mi-am spus că nu mai are rost să renunț și să îmi dau silința să fac cât de cât proiectele.

Sursă: canva.com

Așa am reușit să îmi dau viața peste cap. Proiectele erau destul de complexe și nu mă lăsa inima să le trimit necorespunzătoare. Am reușit să termin toate proiectele la timp și să iau 10 la toate. În toată această perioadă am fost terminată psihic, nu îmi mai luam ochii din laptop. După 8 ore de muncă în fața laptopului la job mai petreceam cel puțin 3 ore pentru proiecte. Oboseala se simțea tot mai tare și simțeam că cedez.

Ai grijă de tine!

Indiferent de problemele pe care le ai nu uita să ai grijă de tine. Dacă tu uiți de tine cum te aștepți ca ceilalți să vadă că nu ești bine? A trecut și sesiunea și am reușit să o închei fără restanțe. Sunt atât de mândră de mine și că, oarecum, am reușit să gestionez situația și să îmi îndeplinesc un vis renunțând parțial la altul. Acum lucrurile stau diferit. Voi face un echilibru între muncă, facultate și pasiune. Toate împreună mă vor forma ca om și vor face din mine cea mai bună versiunea. Zâmbește! Viitorul sună bine când facem lucruri pentru noi!

Cum a fost această perioadă pentru tine? Cum ai grijă de tine?

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.