Despre mine, Timp liber

De ce iubesc să citesc?

Chip de iubire vă salută! Astăzi vreau să vă vorbesc despre cât de mult înseamnă cititul pentru mine. Cititul a devenit o parte neprețuită din viața mea și orice carte pe care o am în mână parcă își spune singură povestea. Indiferent ce genuri îți plac, povestea pe care ți-o împărtășește este unică și specială. Așa că ai grijă cui o împărtășești :). Secretele unei cărți trebuie bine păstrare adânc în inima noastră.

3 Motive pentru care îmi iubesc să citesc:

  1. Cititul reprezintă trecerea într-o altă dimensiune și experimentarea trăirilor personajului. Fiecare dintre noi are ceva unic de oferit și de împărtășit, dar deseori te întrebi cum ar fi fost dacă…te-ai fi născut prințesă. Pentru asta sunt cărțile, să te plimbe din loc în loc pentru a experimenta și a descoperi noi lucruri care îți fac pe plac. Cărțile au darul de a ne elibera de realitatea cotidiană și să ne poarte pe tărâmul imaginației. Puterea imaginației devine imbatabilă atunci când citim ceva cu drag. Evadadează din bula ta și descoperă locurile magice.
  2. Cititul ajută la dezvoltarea personală. În viață, trebuie să fii conștient că mereu vei avea ceva nou de învățat, indiferent de vârsta pe care o ai. Pentru mine, a mă dezvolta este esențial și important. Vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea și să evoluez constant. În liceu am devenit pasionată de cărțile de dezvoltare personală și mi-am dat seama că cititul este un exercițiu de perseverență care îți dă un imbold să te scoată din carapacea ta și să urci următoarea treaptă.
  3. Cititul reprezintă evadare. Dacă mă simt rău sau vreau să uit de un lucru care îmi trezește amintiri neplăcute, o carte bună și o cană de ceai rezolvă problema. Cititul reprezintă un înlocuitor sigur al problemelor noastre și de ce nu, poate ne ajută să descoperim rezolvarea problemelor.

Ce carte citești acum?

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] Magia cărților nu moarte niciodată, indiferent câți ani au trecut peste ea. Și pentru că îmi place să citesc și să împărtășesc celorlalți cele învățate, prima mea afacere sustenabilă va fi un […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.