Lifestyle, Marketing, SuperBlog 2021, Timp liber

Creativitatea-aliatul succesului

Chip de iubire vă salută! Creativitatea este atât de sigură pe cât strălucesc razele soarelui! A fi creativ este doar un mod unic de diferențiere într-o lume în continuă schimbare. În orice domeniu ai activa folosește inovarea în favoarea ta. Vreau să vă împărtășesc doza zilnică de business și să găsim împreună ingredientele succesului.

De multe ori ne confruntăm cu situații pe care nu știm să le gestionăm. Important este să dorim să învățăm, să luptăm pentru ceea ce ne dorim și să avem o ambiție de fier. Un bun exemplu este Valentin Anghel, un antreprenor cu vise mari, hotărât, simplu și pasionat de călătorii, psihologie, inteligență artificială și multe altele pe care le las să le descoperiți voi. Nu știu dacă știți dar acesta este fondatorul și CEO-ul AVBS Credit. Valentin a văzut o oportunitate și a profitat de ea, întrucât pentru el „Soluția nu este să ne împotrivim, ci să contribuim la schimbările pe care viața ne provoacă să le adoptăm!”.

Sursă: www.instagram.com/valentin.anghel.broker/

Cine este Valentin?

În spatele unui business puternic stă un om de succes. Pentru Valentin, pe lângă cifrele semnificative pe care le-a obținut de-a lungul anului, contează și ceea ce transmite clienților săi. Acesta vrea să fie văzut ca un om natural, muncitor, cu multe cunoștințe despre brokeraj care are un singur motto: „Am o singură direcție în viață: ÎNAINTE”. Toate obstacolele pe care le întâmpinăm ne fac să avansăm și să ne conturăm personalitatea. Antreprenorul este o persoană deschisă, gata oricând să îți răspundă la o întrebare. Am avut prilejul să asist la un interviu pe care l-a acordat și să observ omul din spate. Timp de mai bine de două ore ne-a lăsat să îi pătrundem în lumea lui și să pot să vă aduc astăzi ce m-a impresionat la el: dorința de a împărtăși informații.

Fondatorul AVBS Credit consideră fericirea ca fiind compusă din afacere, mulțumire sufletească, stabilitate financiară și mai presus de toate bucuria cu care înfrunți viața. În viață, nu este totul despre fericire, întâmpinăm griji cotidiene, probleme mai grav sau mai ușoare. În acest sens trebuie să utilizăm procesele mentale care automat survine liniștea interioară și fericirea clipei de față. Esența vieții este să trăiești în pace, armonie și să accepți tot ce îți oferă viața la pachet. Fericirea ține și de lucruri materiale, bineînțeles, care ne pot aduce fericire și să ne dea o satisfacție enormă.

Sursă: www.instagram.com/valentin.anghel.broker/

O greșeală făcută – un pas înainte

Un lucru despre care mulți oameni nu vorbesc este despre greșelile din trecut. O greșeală pe care Valentin a învățat-o este lenea. Lenea este asemenea confortului. Zi de zi faci aceleași activități repetitive, nu ieși din zona de confort și mai mult te afunzi și îți e mai greu să ieși din asta. Aici iese la iveală un ingredient extrem de important într-un business de succes: determinarea. A fi determinat să fii mai bun de pe o zi pe altă, să dai valoare lucrurilor pe care le faci, să fii tu însuți și să investești în brandingul personal.

Încearcă să fii cel mai bun din domeniul tău, să împărtășești oamenilor trucurile și secretele tale. Pune în balanță tot ce ai și ceea ce îți dorești să ai. Analizează riscurile afacerii tale și vezi dacă merită efortul. Privește clar spre viitor și crede în ceea ce faci. Vei ajunge acolo unde ți-ai propus doar urmărindu-ți țelul. Nu îți fie frică de greșeli, cu toții greșim. Acestea ne fac mai buni și ne ajută să evoluăm frumos. De asemenea încearcă să nu te uiți în curtea vecinului, copia nu are valoare. Fii inventiv, folosește-ți creativitatea și arată lumii ce ai de făcut. A fi unic este cea mai importantă valoare.

Sursă: www.instagram.com/valentin.anghel.broker/

Cu ce am rămas din acest interviu? Cea mai puternică armă pe care noi o avem sunt cunoștințele noastre. Dacă învățăm să le folosim cu adevărat vom ajunge acolo unde visăm. Luptăm, inovăm și devenim cei mai buni de pe o zi pe altă. Tu poți fi schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Fii convingător, unic, carismatic, diferit și darnic. Pune în aplicare ingredintele despre care ți-am vorbit și vei avea rezultatele dorite.

Tu ai avut ocazia să îl cunoști pe Valentin Anghel?

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021*

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Alexandra, lucrurile pe care le știi nu ți le poate lua nimeni! Așadar, cu cât îți dezvolți mai mult cunoștințele și abilitățile, cu atât vei avea o viață mai frumoasă și mai împlinitoare!
    Îți mulțumesc pentru articol!
    Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.