SuperBlog 2021

Cofetărie cu delicii

Chip de iubire vă salută! Dulciurile sunt cele care ne alină sau ne înveselesc cu orice ocazie. Acestea sunt menite să ne dea o doză de energie și să ne facă să fim vesele tot timpul. Cu timpul, crescând și învățând mai multe despre aceste delicatese mi-am dat seama că unele pot fi foarte dăunătoare organismului meu. Și ce faci în situația în care nu găsești nimic dulce care să își placă și să fie sănătos? Îți pui șorțul, cumperi ingredienetele necesare și începi să gătești. Prima dată se poate să nu își iasă așa cum își dorești dar nu te da bătută, este timp să înveți. Să înveți să ai grijă de corpul tău deoarece el este casa ta și trebuie să ai mare grijă de ea.

Uneori nici nu ne dăm seama cât de nocive sunt unele alimente până nu observăm efectul secundar. Țin minte și acum că eram prin clasa a 5 a și când se întorceau rudele din străinătate veneau cu bagaje pline cu dulciuri. Fiind copil nu am conștientizat cât rău avea să îmi provoace. Am început să iau în greutate și să aud copii râzând de mine. Stima mea de sine a scăzut complet în acel moment și, încă și acum încerc să o cresc.

Ar putea fi o imagine cu stând în picioare, mâncare şi interior
Sursă: ggmgastro.ro

Pasiunea pentru cofetărie

Un vis pe care îl am de mică este să devin cofetar. Să încânt papilele gustative ale oamenilor și să îi fac să zâmbească cu fiecare bucată pe care o mușcă. A găti prăjiturele, torturi, ciocolate și alte delicatese reprezintă o adevărată plăcere. Am constatat că în momentul în care fac eu o prajitură pofta de a mânca atât de mult dulce scade. Fiind mereu înconjurat de ceea ce îți place și gustând mereu din produsul preparat te face să nu mai vrei atât de mult să mănânci ca odinioară.

Venirea sărbătorilor reprezintă cea mai frumoasă perioadă din an. Atunci pot să îmi pun mintea la contribuție și să fac fel și fel de bunătăți delicioase și sănătoase. Încă de mică am iubit cozonacul cu mac dar bunicii și părinții evitau să îl fac deoarece, în opinia lor, e greu de făcut. Provocare acceptată, am căutat o rețetă pe internet și am început procesul. Pot să vă spun că prima dată mi-a ieșit cel mai bun cozonac și bineînțeles că nu m-am putut abține și am făcut vreo cinci.

Sursă: ggmgastro.ro

Cofetăria delicioasă poate fi reală

Ajungând în momentul în care aveam prea multe idei, prea puțin spațiu și delicii aruncate deoarece nu avea cine să le mănânce soluția a venit rapid. Este timpul să îmi deschid o bucătărie. Primul pas a fost să îmi cumpăr un spațiu deoarece voiam ca locul să fie al meu pentru orice eventualitate. Un al doilea pas a fost achiziționarea aparatelor speciale de la GGM Gastro. Aceștia oferă produse de calitate oferind garanția celui mai mic preț. Zis și făcut, aparatele au sosit, lucrurile se desfășurau conform planului stabilit.

Startul unei afaceri poate fi un proces îndelungat dacă nu ai ajutoarele de care ai nevoie. GGM Gastro a fost aliatul meu în această bătălia și m-a ajutat să îmi îndeplinesc visul de mic copil. Am rămas plăcut surprinsă de rapiditatea cu care s-a efectuat transportul și nu vă pot spune cât de încântată am fost când frigiderul de 700 litri se afla în bucătaria mea. Vitrinele panoramice mi-au scos în evidență localul și l-au făcut să strălucească.

Sursă: ggmgastro.ro

Pentru că orice prăjiturică poate fi servită cu o cafea, automatul de cafea este indispensabil. Și da, ai nevoie de mult curaj să îți deschizi o afacere. Poate lucrurile nu vor decurge conform așteptărilor dar trebuie să ne gândim că orice lovitură este un pas înainte. Bucătăria mea a devenit un loc instagramabil datorită produselor de la GGM Gastro. Cuptorul este aliatul meu în prăjiturile perfect coapte iar aragazul mă ajută să fac creme delicioase și apetisante.

P. S. Atunci când mă gandesc la visul meu mă văd într-o pereche de botine elegante care să îmi confere încredere și să mă facă invincibilă. Crede în visul tău!

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021*

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.