Timp liber

Cele mai bune aplicații de editare a fotografiilor pentru Android

Chip de iubire vă salută! Nu știu dacă v-am spus până acum dar sunt pasionată de fotografii și de procesul de editare. Îmi place să redau culoare fotografiilor și să scot ce e mai bun din ele. Magazinul Google Play pune la dispoziția noastră numeroare aplicații de editare a fotografiilor, de creare colaje și multe alte modele personalizate. Aceste aplicații au menirea de a schimba starea de spirit a imaginii, de a adăuga luminozitate și a te juca cu saturația și contrastul. Toate aplicațiile pe care vi le voi prezenta sunt gratuite pentru descărcare, bineînțeles că au și caracteristici premium care se pot debloca în urma unei achiziții.

PicsArt

Aplicația oferă o varietate de filtre pe gustul fiecăruia, oferă posibilitatea de a elimina obiecte, retușare fotografii. De asemenea, aceasta pune la dispoziția noastră o serie de fotografii și stickere gratuite și peste 200 de fonturi estetice. Utilizatorii pot crea, de asemenea, autocolante pe PicsArt și există un abonament PicsArt Gold pentru utilizatorii care doresc să acceseze conținut exclusiv tot timpul. Vă atașez o fotografie editată de mine cu nuanțe de toamnă.

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom este o aplicație de editare a fotografiilor ușor de utilizat. Aceasta permite utilizatorilor să modifice umbrele, lumina, contrastul. De asemenea, vă permite să îmbunătățiți balansul de alb, temperatura, nuanța și luminozitatea fotografiei. Dacă îți achiziționezi un abonament Premium vei avea acces la funcții precum Pensula de vindecare, care va permite să elimini obiecte din fotografie și Ajustări selective. Vă las o fotografie în varianta before and after.

Snapseed

Această aplicație are o multitudine de filtre prestabilite, inclusiv filtre vintage, negre și grunge. Există, de asemenea, o opțiune de vindecare pentru a elimina obiecte din fotografie și este disponibilă gratuit. De asemenea, deschide fișiere RAW.

Ce aplicație folosești?

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] O băutura care te trezește și îți face ziua mai bună! Cred că v-am spus cât de mult iubesc să fac poze și cu câtă pasiune o fac, vă invit să priviți capodopera mea :). Acea inimioară pune în […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.