Job

Ce avantaje ai când lucrezi de acasă?

Chip de Iubire vă salută! De când cu pandemia mi-am imaginat cât de cool și interesant e să lucrezi de acasă. Să nu te mai gândești cu ce te vei îmbrăca, să stai în confortul casei tale, să nu mai pierzi timp cu naveta. Acum sunt pusă în fața faptului implinit și voi lucra o săptămână de acasă și una la birou și parcă privesc cu frică perioada ce va urma. Mă voi putea adapta? Voi face față? Cum va fi această perioadă pentru mine? Voi putea să ies din zona de confort și să învăț să comunic mai mult? Doar câteva întrebări care îmi vin în minte și îmi trezesc o stare de anxietate. Pentru a face să mă sim mai bine, vreau să împărtășesc cu voi o listă cu avantajele pe care le ai atunci când lucrezi de acasă.

4 Avantaje a lucrului de acasă

  1. Nu te mai deplasezi până la birou. Lucrând de acasă nu va mai trebui să îți faci griji că întârzii la birou, te poți trezi cu cinci minute înainte de începerea programului și vei fi mult mai odihit. În acest mod vei face economire la combustibilul mașinii sau la transportul public. Faptul că nu te mai deplasezi până la birou te scutește și de aruncarea banilor pe ținute corespunzătoare. Astfel, vei economi timp prețios dimineața când îți vei pune cele mai confortabile haine și îți vei lua ceaiul/cafeaua lângă tine și vei începe o zi productivă.
  2. Poți lucra de oriunde. Lucratul de acasă te scutește de unele probleme dacă locuiești într-o zonă îndepărtată de oraș și nu vrei să închiriezi un apartament. Dacă este cald afară putem ieși pe balcon/în curte și să ne bucurăm de vremea frumoasă în timp ce ne facem task-urile.
  3. Program flexibil. Într-o lume ideală, angajații sunt responsabile de task-urile pe care le au și le pot realiza în ce oraș sau loc își doresc. Bineînțeles, atâta timp cât deadline-ul este respectat. În rest, poți alege să lucrezi patru ore dimineața și patru ore seara în caz că ai ceva de rezolvat la amiază.
  4. Îți va permite să fii mai aproape de cei dragi. Uneori ieși de la muncă la ora 17.30, stai în trafic 30 minute și ajungi acasă în jurul orei 18.00 în cel mai bun caz și ești mult prea obosit să te întâlnești cu cei dragi. Tot ce îți dorești este o baie lungă, un film bun și somn. Telemunca te va ajuta să petrci timp de calitate cu cei dragi.

Ce avantaje consideri că mai are lucrul de acasă?

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] de iubire vă salută! În articolul trecut vă vorbeam despre avantajele lucrului de acasă, dar analizând mi-amdat seama că sunt și câteva dezavantaje. În orice lucru pe care îl facem […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.