Despre mine

Bun venit în lumea cuvintelor magice!

Chip de iubire vă salută! Uneori stai și de gândești dacă vreodată visul tău va deveni realitate. Dacă cineva te va încuraja și îți va da imboldul de a face primul pas spre a te trezi dimineața cu zâmbetul pe buze. Acea fericire care te face să te pui la somn cu nerăbdare pentru ca următoare zi să te încarci cu forță pozitivă și să contribui prin intermediul cuvintelor magice la buna dispoziție a oamenilor ce au nevoie.

Ei bine, eu sunt acea persoană care a avut un vis. Eu sunt Chip de Iubire, înfățișarea iubirii pe care o veți regăsi în fiecare articol și în fiecare lucru pe care o să vi-l prezint. Mi-am pus o dorință și dacă te afli în momentul acesta citind te încurajez să dai glas gândurilor tale, să fii curajos, hotărât și cel mai important simplu. Simplitatea este valoarea esențială care ne ghidează în viață. Aici e locul unde vei găsi un sprijin, un aliat și chiar un prieten virtual magic. De ce magic? Pentru că magia este o poveste fără sfârșit, magia este cea care construiește zâmbete și te face puternic, ambițios și de neoprit.

Chip de Iubire reprezintă visul meu devenit realitate!

Magia devine realitate atunci când depui un minim de efort. În urmă cu un an, am descoperit că o cană magică mă poate reprezenta cel mai bine. O cănuță cu suflet care prinde viață în orice moment, hmm… cred că v-ați prins despre cine vorbesc. Da, da, despre ea este vorba, despre cănuța Chip din filmul Frumoasa și Bestia. Chip este acel personaj nemuritor, care se infiltrează în viața ta și nu îți mai dă drumul, te face să visezi, să speri, să fii motivat și să te relaxezi. Chip nu este doar o cană, este o adevărată personalitate care prinde viață atunci când tu îți dorești asta. Trebuie doar să te lași purtat de magia iubirii. Cănuța Chip face apel la persoane cu valori ca și: curaj, creativitate, credibilitate, generozitate, atenție, compasiune, corectitudine, independență, familie, ascultare, auto-depășire, grija pentru ceilalți. Aceste valori sunt surprinse în filmul Frumoasa și Bestia. Chip dă dovadă de mult curaj și ambiție, fiind un personaj pe care ți-l amintești cu drag.

Chip de iubire vrea să împărtășească aventurile sale, să îți redea un gram de fericire. Chip este aici pentru tine! Magia Chip ne va învălui în dragoste și respect. Chip de iubire transmite sensibilitate, recunoștință, respect și încredere.

Bun venit în tărâmul fermecat!

Chip de iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.