Beauty, Fashion, SuperBlog 2021

Bijuteriile ne fac să strălucim

Chip de iubire vă salută! Putem afirma cu tărie că zilele în care cumpăram bijuteri petrecând ore întregi într-un magazin de specialitate s-au dus. Astăzi, internetul a revoluționat și ne pune la dispoziție un mod simplu și eficient de a face cumpărături care să ne satisfacă toate dorințele. Site-urile web nu au un cod vestimentar, nu trebuie să respecți un orar, iar internetul nu te judecă pentru că din impuls ți-ai umplut coșul de cumpărături fără a achiziționa. Cumpărarea de bijuterii online poate deveni un mod distractiv și plin de satisfacții care îți pune în fața ochilor o colecție care vorbește cu gusturile tale persoanale.

În ziua de azi, a devenit importantă cercetarea pieței și asigurarea că site-ul este unul de încredere. Când ajungem să cumpărăm o bijuterie, fie că vorbim de inele din argint sau lănțișoare, diversitatea sortimentală ne atrage. În momentul în care observăm că avem de unde alege și că sunt atât de multe accesorii potrivite nouă lucrurile merg mai ușor.

Sursă: Indira.ro și Canva.com

Bijuteriile împart magie

Bijuteriile sunt menite pentru a pune în valoare frumusețea și modul nostru de a stăluci. Magia artei de a purta un accesoriu demn este dat de ceea ce exprimă și cum este privit de ceilalți, o bijuterie memorabilă. Acestea au cel mai important rol, de a transmite emoții și de a da o stare de bine.

O lume de basm se construiește prin bijuterii magice. Pentru a avea încredere în tine ai nevoie de accesoriul potrivit, un colier din argint care să îți pună trăsăturile în evidență și care să arate cât de hotărâtă și curajoasă ești. Încă din cele mai vechi timpuri bijuteriile erau considerate cel mai special cadou acordat femeilor de către bărbați. În cele din urmă, acestea au devenit indispensabile din lista de dorințe a unei femei. Puterea pe care o emană un accesoriu bine ales este imensurabilă, în special când te gândești cu câtă meticulozitate a fost acesta ales și poate câte ore și zile a stat până să găsească bijuteria perfectă. Este vorba de dorința de a vedea zâmbetul pe chipul persoanei iubite.

Sursă: Canva.ro

Tips&Tricks pentru a nu da greș cumpărând online

1. Mărimea bijuteriilor

Diferența dintre un colier de 35 cm și 40 cm pare minimă, dar trebuie să țineți cont de înălțimea voastră care poate face diferența. De asemenea, nu trebuie să vă îngrijorați dacă nu vă știți măsurătorile încheieturii mâinii, a degetului sau a gâtului. Pentru a afla dimensiunea unui colier este de ajuns să vă măsurați unul pe care îl aveți acasă și să urmăriți specificațiile produsului dorit. Lungimea unei brățări se află înconjurând o bucată de ață în jurul încheieturii, aveți grijă să nu o strângeți prea tare. Când vine vorba de dimensiunea unui inel avem nevoie de o bucată de material care să nu fie elastic sau chiar de ață. Ața se pune în jurul articulației de la falange, se face un semn și se măsoară.

Sursă: Indira.ro și Canva.com

2. Review-urile clienților

Un site de încredere are review-uri reale. Este mult mai ușor să cumperi o bijuterie online dacă a mai fost achiziționată înainte. Un review îți poate oferi siguranța de care ai nevoie și îți face decizia mai ușoară. În funcție de recenziile și evaluările clienților luați decizia potrivită.

3. Calitatea

În momentul în care achiziționați produse online de la o sursă de încredere, asigurați-vă că acestea sunt calitative. Fiți atenți la informațiile despre produs, ca acestea să fie actualizate și cât mai specifice. Cu cât sunt mai multe detalii cu atât produsul este mai sigur. Țineți cont să fie specificat greutatea metalului, înălțimea, carate și ghid de mărimi. Asigurați-vă că un asistent virtual este disponibil pentru orice ajutor în cumpărarea online.

Sursă: Canva.com

4. Garanție și retur

Un alt lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este garanția. Aceasta poate varia de la 3 luni la 24 luni. În cazul în care produsul nu este conform așteptărilor sau pur și simplu nu vă este pe plac returul trebuie să fie posibil. Pe unele site-uri acesta este gratuit în 30 zile.

5. Modalități de plată

Bijuteriile online oferă o varietate sortimentală extinsă iar modalitatea de plată este importantă. Aceasta poate fi prin intermediul cardului sau ramburs la primirea coletului. Plata trebuie să fie securizată pentru a-ți face decizia mai ușor de luat.

Shopping online cu asistență virtuală

Magazinul fizic ne oferă un personal primitor, dispus să ne îndrume și să acorde sfaturi. În era în care trăim și la modul în care totul s-a digitalizat, asistentul virtual este la un click distanță. Magazinele online fac tot posibilul să ne ofere o experiență unică și memorabilă. De cele mai multe ori ne place să facem achiziții fără ca cineva „să ne sufle în ceafă”. Online ai tot timpul la dispoziție și găsești ajutor atunci când ai nevoie.

Fiecare femeie are un ritual de propriu care o ajută să întâmpine noua zi cu zâmbetul pe buze. Atunci când porți rochia preferată, te dai cu cel mai dulce parfum și rujul preferat, vei fi optimistă și plină de energie. Viață sună altfel când ești acompaniată de lucrurile care îți plac. Bijuteriile devin o parte din noi și ne fac să strălucim.

Tu ce bijuterie folosești pentru a străluci?

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021*

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.