Fashion, Lifestyle, Timp liber

Aventură în natură

Chip de iubire vă salută! Toamna, un anotimp cu o poveste unică, un anotimp al iubirii, recunoștinței și muncii alese. În acest anotimp magic, natura se transformă și își schimbă hainele primăvăratice cu unele pământii care să ne bucure inimile. Natura atinge un apogeu coloristic care ne încântă cu fiecare privire.Toamna e culoare, armonie, iubire pură și sinceră.

Într-un decor de basm, o aventură demnă de povestit stă să se întâmple. Am decis să pornim la drum și să venem încotro ne ghidează vântul. Ne-am asortat îmbrăcămintea cu toamna colorată, am atașat suportul de biciclete pentru a avea cu ce ne deplasa când vom ajungem în colțul de Rai pe care îl căutăm. Pentru orice eventualitate am luat cu noi și cârligul de remorcare care să ne ajute să avem o experiență completă la volan în caz de nevoie. Pe drum, am rămas fascinați de frumusețea naturii. Câte ne oferă ea și cât de puțin o răsplătim noi. Apusul de soare era părtaș al aventurii noastre în doi, păsările parcă nu voiau să își părăsească casa și să plece spre țările calde.

Surse: AutoGedal și Canva

Ne-am pierdut cu GPS-ul în mână

Și cum orice aventură nu este doar cu zâmbete și voie bună, după patru ore de mers cu mașina ajungem în sfârșit pe autostradă. Mergem cam 30 de minute și ne dăm seama că ceva nu e bine, că am mai trecut prin acele locuri. La un moment dat mă uit pe telefon și observ că nu este semnal. Prietenul meu se uită în bord și observă că mai avem motorină cât pentru 60 km, atunci se instalează panica. Nu reușeam nici cum să ieșim din cercul în care ne învârteam, vântul se auzea de parcă era supărat pe noi iar lacrimi au început să îmi curgă. Am decis să urmăm indicatoarele și sa vedem dacă reușim să ajungem la un Peco. După ceva timp observăm că a revenit semnalul la telefon și vedem un indicator pe care scrie că ruta pe care ne puneam GPS-ul să mergem este închisă. În acel moment ne-am dat seama că mult mai bune sunt indicatoarele.

Drumul ni s-a părut mult mai lejer după întâmplarea prin care am trecut. Totul în jurul nostru emana bucurie și viață înfloritoare. La un moment dat vedem o poieniță de vis unde am putea să ne petrecem noaptea. Portbagajul și banchetele din spate le-am transformat într-un pat în care să ne petrecem o noapte în fascinanta pădure. Viața în natură pare de vis atunci când ești lângă persoana iubită.

Sursă: Canva

Iubesc să mă bucur de frumusețile naturii, să fim doar noi doi și liniștea care ne înconjoară. În natură ne contopim cu liniștea și bucuria clipei de față. Spre seara ne-am așezat în patul improvizat, am deschis trapa mașinii pentru a privi cerul care ne vorbea prin stele. Atât de frumos e cerul seara, când strălucește prin întuneric și care îți arată că pentru orice lucru există o rezolvare. Am adormit îmbrățișați, cu zâmbetul pe buze și cu sunetul micilor cântăreți ai naturii pe fundal.

Sursă: Canva

Natura ne vorbește prin culori

Se spune că trebuie să privești viața în roz, să vezi frumusețe în orice lucru care te înconjoară. Natura este singura care vorbește în culori. Primăvara ne încântă cu nuanțe deschise ca încet încet să se ajungă la cele mai puternice și pronunțate în vară. Toamna ne vorbește prin culori arămii iar iarna prin inocența albului. Dimineață când ne-am trezit natura părea că mai vrea să tragă un pui de somn, totul părea amorțit iar soarele era prea leneș pentru a-și mai deschide razele. Am luat micul dejun și am pornit spre o nouă aventură.

Tu prin ce peripeții ai trecut?

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] Aventură în natură […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.