Lifestyle, SuperBlog 2021, Timp liber

Atmosferă „cozy” la tine acasă

Chip de iubire vă salută! Toamna începe să își intre în drepturi și să creeze magie la orice pas. Este cel mai bun moment să îi faci cadou căsuței tale un mobilier nou, o reorganizare a lucrurilor și cel mai important să scoți pătura pufoasă și să o așezi în locul care îți dă bucurie. Dă-ți drumul la creativitate, pune suflet în alegerile pe care le vei face și ține cont că detaliile fac diferența.

Acasă, un cuvânt cu o însemnătate puternică, locul unde visurile noastre prind aripi, cresc și se dezvoltă, locul unde cunoaștem dragostea adevărată, sprijinul, respectul și curajul. Acasă înseamnă liniște, iubire necondițioanată, oază de relaxare, căldură, confort și armonie. Acasă este locul unde uităm de toate grijile cotidiene și învățăm să avem grijă de noi, să ne răsfățăm și să dăm glas dorințelor noastre. Acasă spațiul unde creativitatea ia amploare.

Sursă: Favi.ro, edit: Canva

De prea multe ori ajungem acasă obosiți, fără chef de viață și vrem doar o clipă de răsfăț, vrem un loc ideal unde să ne simțim bine și să facem ceea ce ne bucură inima. Pentru a crea o atmosferă „cozy” ai nevoie de trei lucruri esențiale: inspirație, curaj și decorațiuni potrivite.

Acasă – tărâmul care prinde viață

Fiecare poveste prinde contur în casa pe care o amenajăm conform preferințelor. Îmi place să cred că locul pe care îl numim acasă este cel care ne reprezintă cel mai bine și care spune multe despre noi. Pun accent pe lucrurile pe care le cumpăr și le pun în armonie una cu alta. Cel mai bun aliat în alegerea mobilierului este Favi.ro unde găsim peste un milion de produse de la peste 250 de magazine fiind cel mai mare motor de căutare din România. Fiecare produs are o poveste magică, trebuie să găsești acel lucru care îți completează capitolul din viața ta.

Căsuța mea va avea culori calde, primitoare, care îți inspiră o stare de bine și pentru că știu cât de greu este să faci o combinație reușită de culori cel mai bine este să optați pentru vopsirea pereților în alb. Atfel, orice mobilă vă atrage atenția se va plia perfect cu camera voastră. Pentru mine albastrul reprezintă liniște și tocmai de aceea voi opta pentru o lenjerie de pat în această culoare. Să simt că pot zbura peste orice obstacol și că pot realiza tot ce îmi propun.

Sursă: Favi.ro, edit: Canva

Atmosferă „cozy” cu Favi.ro

Canapele cu stil! Mă gândesc cu groază la cât de greu este să găsești acea canapea care să te satisfactă și care să se potrivească perfect casei tale. Tocmai de aceea, Favi.ro pune la dispoziția noastră o multitudine de modele, culori, dimensiune care ne vor ușura munca. O casa fericită are canapele confortabile. Locul ideal unde îți poți lua o ceașcă cu ceai, o carte bună, doar v-am spus cât îmi place să citesc, o pătură pufoasă, câteva lumânări parfumate și atmosfera e creată. Deja mă gândesc să iau laptopul în brațe și să aplic imediat și să nu mai aștept până termin munca. Nu uita să așezi multe pernuțe colorate în ton cu vremea de afară.

Sursă: Favi.ro, edit: Canva

Avem aproape tot ce ne trebuie, oare ce mai lipsește? Fotografii înrămate puse pe perete, bibliotecă sau comodă. Obiecte neînsuflețite cu o poveste aparte care ne fac să ne simțim acasă. Ramele foto sunt cele mai în vogă în ultimul timp și un bun prilej de a păstra o amintire prețioasă. Pozele de familie contribuie la o atmosferă specială și îți aduc oamenii dragi mai aproape de tine.

Și nu în ultimul rând lumina care adaugă un plus de stil încăperii și te atrage în lumea magică a lucrurilor posibile. Lumina, indiferent dacă optezi pentru una artificială, naturală, o veioză sau din lumărările parfumate, sunt cele care creează o atmosferă intimă și reprezintă spațiul unde îți poți relaxa mintea și trupul.

O atmosferă „cozy” aduce magia de partea ta. Lasă magia să intre în colțul tău fermecat și te vei simți acaparat de putere, curaj și speranță.

Tu cum alegi să îți decorezi colțul magic?

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021*

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] Atmosferă „cozy” la tine acasă […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.