Lifestyle

Acceptă-ți imperfecțiunile!

Chip de iubire vă salută! Tot mai des observ pe rețelele de socializare cum este promovată perfecțiunea. Acea perfecțiune datorată filtrelor și numeroase aplicații de editare foto. Urmărim zeci de postări pe zi și vedem chipuri perfecte și tindem să credem că sunt naturale, când lucrurile stau altfel. Ajungi să îți dorești să arăți și tu așa, te folosești de filtre, toate pozele tale vrei să fie editate și când te uiți în oglindă nu te mai poți accepta. Îți vezi toate imperfecțiunile și nu îți dai seama că ele te fac perfectă. Pentru tine nu trebuie să fie importantă părerea celor din jur, ci doar părerea ta. Nu uita că ești frumoasă indiferent de ce îți spune mintea și că nu ai nevoie de nimeni să îți confirme asta.

Da, sunt imperfectă, dar iubesc asta la mine. Imperfecțiunea mea mă face perfectă în ochii cui trebuie. Poate nu am silueta mult dorită de mulți, poate nu am cei mai frumoși ochi și cele mai frumoase trăsături, poate am nenumărate defecte, dar toate astea m-au construit pe mine, omul de astăzi! Mă iubesc cu tot cu imperfecțiunile mele. Îmi iubesc trupul pentru că el este casă mea și am cea mai mare grijă de ea. Și ce dacă am vergeturi, celulită, riduri pe frunte și multe alte defecte vizibile. Acele vergeturi marchează evoluția mea, îmi conturează frumusețea și mă face unică. Acea celulită arată prin câte transformări poate trece un corp și că este superb și așa. Kilogramele în plus nu ne definesc. Nu știm câte sacrificii face un om pentru a slăbi și cât de tare îl doare când e criticat.

Fii puternică și învață să ai curajul de a te îmbrăca cum îți poftește inima. Nu te teme de judetaca altor oameni, fiecare e frumos în felul lui, iar această frumusețe diferă de la individ la individ. Părerile greșite, concepțiile pe care le avem sunt cele care pun o barieră între noi și fericire. Învață să spui stop și să trăiești cum îți dorești!

Iubirea este cea care ne face mai frumoși, crede în tine și în corpul tău.

Chip de Iubire – Always the real thing, always Magic!S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.